As you are probably aware, our contemporary English content is now available through Lexico.com (https://www.lexico.com/en), and our old English dictionary site no longer exists.

As a result of this, this forum is now closed.

The English dictionary community team would like the opportunity to say a huge thanks to all of you who participated by posting questions and helping other community members.
We hope this forum was useful, and that you enjoyed being a part of it.

If you would like to get in touch with any OED-related queries, please write to
[email protected]

And if you would like to contribute suggestions to the OED, please do so by visiting: https://public.oed.com/contribute-to-the-oed/

Thank you very much indeed, and good bye!
The community team
Chào các bạn đây là forum thảo luận về tinh dầu bơ nguyên chất nếu có điều gì thắc mắc các bạn vui lòng để lại bình luận để chúng ta có thể thảo luận chi tiết về sản phẩm vì chúng tôi là đơn vị chuyên cung cấp sản phẩm tinh dầu bơ nguyên chất được sản xuất trực tiếp tại Đắc Lắc và có website chính thức là http://www.daubo47.com/ cam kết sản phẩm mà tinh dầu bơ 47 sản xuất luôn đảm bảo tiêu chuẩn chất lượng tuyệt vời nhất. Đến với sản phẩm tinh dầu bơ bạn có thể có khá nhiều ứng dụng thực tiễn vào đời sống, có thể nói tinh dầu bơ mang đến sản phẩm làm đẹp, chăm sóc da lành mạnh nhất với người sử dụng không như nhiều sản phẩm khác trên thị trường hiện nay.

Activity

  • Not much happening here, yet.